Bölönyi Daru

Bölönyi Daru

Édesapám id. Bölönyi János kezdte el 1998 tavaszán a vállalkozást. Előtte egy cégnél dolgozott azokkal a gépekkel amiket később onnan megvásárolt. 1999 őszén jómagam is csatlakoztam alkalmazottként a mostanra BÖLÖNYI DARU.HU családi vállalkozáshoz. Kezdetben gépparkunk IFA teherautókból állt, ami 4 gépet jelentett.
Kétezres évek elején sikerült vásárolni egy nagyobb teljesítményű fix platós, darus MAN teherautót ami szükséges is volt ahhoz, hogy lépést tartsunk az építőipar fejlődésével. A gazdasági válság következtében a későbbiekben már csak két járműből állt a géppark, az említett MAN teherautóból és egy IFA ADK 70 -es autódaruból.
A gazdasági válság kedvezőtlen hatásai miatt az ifjabb Bölönyi János /mármint én / Ausztriába kezdtem dolgozni 2014-es év elejétől. Egy daruzással és műszaki mentéssel foglalkozó cégnél voltam darukezelő 55-60 tonnás darukon. Ez idő alatt édesapám vitte a vállalkozást egyedül. Szakmai tudásomat és tapasztalatomat folyamatosan fejlesztettem, de hiányzott mindig is valami és úgy éreztem, hogy nekem a saját váramat kell építenem :)
2016 őszén visszatértem édesapám vállalkozásába és beruháztunk egy FAUN RTF 40-3 as autódaruba. Ezzel is fejlesztve a BÖLÖNYI DARU.HU által elvégzett szolgáltatások körét.
Szakmai elismerésünket mi sem bizonyítja jobban, mint számtalan megrendelőnél elvégzett hibátlan munka. Ésszerű keretek között mindent megteszünk azért, hogy megrendelőink elvárásainak megfeleljünk.
Jelenleg 3 járművel állunk megrendelőink rendelkezésére. (Továbbá a kiegészítő kellékek is rendelkezésre állnak! Raklapvilla, betonozó és ömlesztett áru konténer, személyemelő kosár.)

Fontos számunkra, hogy Ön elégedett legyen, erre kiemelt figyelmet fordítunk!

ifj. Bölönyi János

 

 

Emelje új szintre vállalkozását…

Daruzás autódaruval és távirányításos fedélzeti darukkal akár 40 tonna teherbírásig. Magas épületek, templomok, víztornyok, gyárak, csarnokok és raktárépületek stb. magasban végzendő munkáinak megoldása, megszervezése.

 

Amiben profik vagyunk :)

 

Emeléstechnika területén a fő tevékenységként a daruzást végezzük a régióban.

 

Törekszünk arra, hogy gépparkunk a piaci igények szerint folyamatosan megújuljon, a maximális biztonsági előírások betartása mellet.

Ha súlyos teher nyomja a vállát, több éves szakmai tapasztalatunk megoldja!

 

Belföldi szállítást vállunk 9,5 T-ig önrakodós teherautóval!

Akár az építkezésben, akár a szállításban is legyen elmélyülve, biztos lehet benne, hogy előbb vagy utóbb szembesülni fog a terhek emelésének és süllyesztésének, vagy azok vízszintes mozgatásának a szükségességével.

 

A nehezen mozgatható tárgyak és gépek mozgatásánál a BÖLÖNYI DARU-ra lesz szüksége. Egy üzemképes, jó állapotú autódaru, és egy magas szakmai tudással rendelkező gépkezelő megoldással szolgálhat „nehéz” helyzetében.

Szaktanácsainkkal, darus ismereteinkkel és darus szakmai múltunkkal (1998 óta töretlenül végezzük a daruzási tevékenységet) állunk rendelkezésükre.

 

Hívjon minket bizalommal vagy kérjen egyedi árajánlatot!